werk        over        fotografie       contact


Ik ben Lieselot Hoedt en Studio Hoedt is mijn ‘graphic playground’. Als gepassioneerd grafisch ontwerper geef ik jouw project, droom, attentie graag vorm.  Volg studio Hoedt op instagram
︎ @studiohoedt.Hallo!

Ik ben Lieselot Hoedt! De gepassioneerde vormgever achter Studio Hoedt. Ik vond mijn weg in de beeldende wereld dankzij mijn opleiding aan Luca-School of Arts, Gent. Daar begon ik met de opleiding Beeldende Vormgeving en eindigde ik met een Master in de Beeldende Kunsten.

Tekst en beeld zijn mijn speeltuin waar ik graag in vertoef met oog voor de perfecte compositie. Dit is dan ook de reden waarom ik gestart ben met Studio Hoedt. Ik wil jouw verhaal mee vormgeven.


Waar ligt mijn focus? 

︎︎︎ Affiches en folders
︎︎︎ Boekontwerp

︎︎︎ Huisstijl en visuele identiteiten

︎︎︎ Logo ontwerp

︎︎︎ Menu ontwerp

....
Ik help je graag!

Mijn ontwerpproces gebeurt in nauwe samenwerking met de klant. Hierbij staat de onderlinge communicatie, vertrouwen en een ruime blik voor beide partijen centraal. Een nieuw project begint met leuke babbel waarin ik wat meer over mezelf vertel en jij wat meer over jouw project.


Wil je graag afspreken? Stuur dan een mailtje naar info@studiohoedt.be


Werk tentoongesteld.

15 maart 2019 in ‘de Tank’, Brugge. We Are What We Are − n’0 the poster show Gecureerd door Hans Demeulenaere  

14 april — 21 mei 2018 in de exporuimte ‘Paardenstallen’, Kortrijk. Deelname aan Stimulans ‘18 Kortrijk met mijn publicatie 637’

08 december — 24 december 2017 Bozar, Bxl. Top tien ‘Reveal the real you’ fotowedstrijd i.s.m Huawei en BozarStart je een nieuw project of wil je samenwerken?
Studio Hoedt helpt je graag!︎︎︎ +32 476 61 67 10 
︎︎︎ info@studiohoedt.be

Affiches
Boekontwerp
Branding
Feestkaartjes
Folders
Huisstijl
Logo ontwerp
....
© 2022
studio Hoedt
Goedendaglaan 55
8500 Kortrijk